Camping Mønbroen

4.5

• Stroom

• Douche

4.5

We hebben een rustige nacht doorgebracht met onze camper en hond. De eigenaar was vriendelijk. We spraken Engels met haar. De hele camping ziet er zeer goed onderhouden en schoon uit. De servicefaciliteiten waren allemaal in goede staat. De kleine landtong richting de Sontbrug is idyllisch. Helaas is er eind augustus alleen in het weekend broodbezorging beschikbaar.

MarkJorien

aug 2025

Wij hebben hier 1 nacht gestaan en moesten met 2 volwassenen, 2 kinderen en 1 hond 430 dkk betalen. Het sanitair was goed en er was ruimte om te koken en afwassen. Het water was ook dichtbij en we hadden er mooi uitzicht op. Ook een leuke speeltuin voor de kinderen

Heer31

aug 2025

Camping met prima voorzieningen. Ruime douches en erg schoon. Broodjes bestellen bij de receptie. Wifi zwak, vooral 's avonds.

Kostervej 86

4780, Kalvehave, Denemarken

camping net over de brug naar het eiland Mon - grote plaatsen met zon of schaduw - douchen werkt met een kaart met een tegoed dat later wordt verrekend - centrum 8km

€ 35,00 - € 50,00

(DKK 300,00)