Anslet Strand Camping

bobil-nl

aug 2025

Van verniewing van sanitair leek geen sprake op dit moment,nog steeds vintage,wel schoon maar slechts 1 douche voor dames en 1 voor heren. We hadden last van duizenden kleine vliegjes (door vochtig weer?). Je kan vanuit camping niet direct veel richtingen op met fiets of wandelend, moet eerst terug naar dorp. Bij het strandje staan waarschuwingen voor mogelijk slecht water na hevige regenval ivm uitloop in zee.We hebben op betere plekken gestaan.

Ivybee

aug 2025

We zijn hier 2 nachten geweest. Vriendelijke ontvangst, we mochten uit een aantal plaatsen kiezen waar we wilden staan. Mooie rustige camping met ruime plaatsen, dichtbij het water. Sanitair wat verouderd maar netjes. Prijs vonden wij ook prima. 270 DKK per nacht voor 2 personen en een hond met camperbusje + tent incl stroom

rustige intieme en idyllische camping. fijn ontvangen en vriendelijke hostes. en zeer net sanitair (wel vintage maar dat past bij de sfeer). Mooi uitzicht over het water. en met een flinke wandeling , korte fietsrit of auto zo bij een eerste haventje / dorpje.

Strandvejen 34

6100, Anslet Strand, Denemarken

kleinschalige camping direct aan het water - rustige omgeving - voorzieningen gedateerd - grijs water loosplaats is voor een lange oversteek krap - boodschappen 5km/centrum 10km

15 apr t/m 14 sep

€ 25,00 - € 35,00