Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Welkom bij kamperen met een wijde hemel. Onze door een familie beheerde camping ligt in een rustig hoekje van West-Jutland, waar de natuur heel dichtbij komt. Hier is ruimte voor zowel activiteit als ontspanning. Neem een duik in ons zwembad, dat van juni tot september wordt verwarmd tot 27°C. Test je moed op het hindernisparcours of geniet van de rust in de schaduw van de grote bomen, terwijl de edelherten aan de bosrand grazen. Op de camping vind je twee servicegebouwen met WC/douches en een keuken die vrij te gebruiken is.
Lees verder

Houstrupvej 90
6830, Lønnestak, Denemarken

Locatie host
Lees verder
rustige familiecamping in natuurgebied - campingwinkel - mogelijkheid QuickStop [20-10u] - winkels 1km
28 mrt t/m 18 okt
DKK 26,85