Houstrup Camping

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Welkom bij kamperen met een wijde hemel. Onze door een familie beheerde camping ligt in een rustig hoekje van West-Jutland, waar de natuur heel dichtbij komt. Hier is ruimte voor zowel activiteit als ontspanning. Neem een duik in ons zwembad, dat van juni tot september wordt verwarmd tot 27°C. Test je moed op het hindernisparcours of geniet van de rust in de schaduw van de grote bomen, terwijl de edelherten aan de bosrand grazen. Op de camping vind je twee servicegebouwen met WC/douches en een keuken die vrij te gebruiken is.

Lees verder

op de website vd camping staan andere prijzen dan hier vermeld slecht van deze app dus🙂de camping ken ik nog niet

GPG

jul 2025

Zeer gastvrij. Ruime plaatsen. Goed onderhouden toiletten en een ruime oppervlakte voor zowel toiletten als douches, wat erg prettig is, vooral met jonge kinderen. De rompslomp van doorweekte kleding, wasgoed dat in een plas belandt en een perfect droog kind wordt vergeten. Keuken aanwezig. Speeltuin en zwembad maken het plaatje compleet.

r-mg

jun 2025

Grote camping met veel vaste plekken maar tussendoor genoeg plekken om te kamperen. Sanitair is een plus plus, schoon en netjes. De plekken zijn groot en afgeschermd door hagen.

Houstrupvej 90

6830, Lønnestak, Denemarken

Locatie host

Lees verder

rustige familiecamping in natuurgebied - campingwinkel - mogelijkheid QuickStop [20-10u] - winkels 1km

28 mrt t/m 18 okt

€ 0,00 - € 10,00