Hagen Strand Camping

• Lozen afvalwater

• Stroom

Golfy

jul 2021

1 nacht met camper 2 pers en hond in hoogseizoen met elektra, gratis douches voor 46,50… plaats was prima. Voor het elektra moest je via de heg naar de buren. De toiletten en douches (wel goede warme straal zonder drukknop) waren niet schoon. Voor het lozen van vuilwater en toilet moet je camper naast overvolle vuilnisbakken manoeuvreren. Water bij vullen hebben we gezien de smerigheid niet gedaan.

Tjark-Leny

jun 2019

vriendelijke ontvangst. Dk 230 zonder stroom met gratis douche en wifi. Grote vlakke plekken, veel vaste kampeerders. camping heeft eigen strand en een cafe met terras. Deense scholen hebben vandaag vakantie gekregen dus overal druk. Prettige beetje ouderwets aandoende camping. om 4 uur vrijdagmiddag zijn wij de enige buitenlanders.

sliefi

jun 2019

We verbleven een nacht en kregen een mooie parkeerplaats op slechts een paar meter van het strand. Er waren zeer vriendelijke medewerkers bij de receptie. De douches waren schoon en gratis. We hebben niet meer diensten gebruikt

Hagenvej 105C

7080, Vejle Kommune, Denemarken