Am Itzelbergersee

• Stroom

• Vuilnisbak

Womosky

jun 2025

Helaas is het niet langer gratis. Sinds juni 2025 kost de camping € 10. Een verblijf van maximaal 4 nachten is mogelijk. Prachtig gelegen aan de Itzelberger See. Er is een minigolfbaan en een aantal fantastische wandelpaden in de buurt, en fietsen is ook geweldig. Winkels zijn op ongeveer 1 km afstand.

frogli

mei 2025

Toen we er doorheen reden, vonden we het een goede plek. Het mooie weer zorgde voor een gezellige avond aan het meer, en dat voor "nul" euro. Toiletten/douches moet iedereen zelf meenemen.

robrrr

okt 2022

Hallo campervrienden, Geweldige parkeerplaats en gratis. Dat alleen al maakt 5 sterren. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Ja, er zijn geen toiletten, maar als Womo-chauffeur heb ik ze ook niet nodig. En ja, het is voor grote slagschepen en degenen die niet kunnen parkeren, geen stop die moeite hebben met parkeren, misschien een beetje smal, maar alleen als het druk is. Geweldige wandelmogelijkheden, bijv. Luistertour. Of naar de biertuin aan het meer.

Kapellenstraße 10

89551, Itzelberg, Duitsland

supermarkt 1,5km - centrum 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!