bij sportveld - supermarkt 1,5km - centrum 1km
Bühlstraße
72364, Obernheim, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenMooie plek in een prachtige omgeving. Voetbalveld met clubhuis ernaast. Een kudde blatende schapen stoorde ons niet. Op vrijdag 6-7 stond WoMos daar.
Mooie plaats om te staan, zefs wat schaduw van bomen. Heerlijk bij een hittegolf, want je staat op 970 meter hoogte. Aangelegen bos ook fijn om te wandelen.
stonden hier 30 juli 2020. heerlijk rustige plek. fraai uitzicht. veel wandel routes. bij de badesee 3km verder was het erg druk. En wij vonden dat niet zo'n mooie plek. verder hier totaal geen voorzieningen. boven op de heuvel 2min lopen is een pracht picnic plek.
Campinggedrag niet toegestaan
Speelgelegenheid
Rolstoelvriendelijk
72364, Obernheim, Duitsland48° 9' 35" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Speelgelegenheid