Am Sportpark

• Stroom

• Vuilnisbak

demeulemeester

aug 2025

heel fijne camperplek. vlak naast zwembad. in totaal 12 plaatsen waarvan 8 heel vlak en vier plaatsen die wel redelijk schuin zijn. prijs 8€. elektriciteit en sanistation apart te betalen. het stadje zelf is niet echt de moeite.

KleinSiegmund

apr 2025

Begin april was de ticketautomaat naast de ingang van het buitenzwembad nog uitgeschakeld. Wij konden de toegangsprijs van 8 euro dus niet betalen. Op de elektriciteitszuil staat een tekst over PayPal afgedrukt. Dat werkte voor mij niet. Plaats in plaats daarvan gewoon munten van 1 EUR! Dit werkt. Leuke plek. Goed onderhouden. Veel groen. Goed om tot rust te komen na een bezoek aan Metzingen Outlet. Er is een automaat met snacks die 24/7 geopend is in de buurt.

Egbert&Marga

aug 2024

Prima camperplek ca. 15 ruime plaatsen, wij konden niet betalen want de betaalautomaat is stuk. misschien komt er nog iemand langs om geld te innen. maar 4 plaatsen bezet. Stroom en water tegen betaling. Zwart en grijs water kun je gratis lossen. Vuilnis kun je niet kwijt. Naast een zwembad en sport accommodatie.

Klosterstraße 118

72793, Pfullingen, Duitsland