langs drukke weg - bushalte - winkel voor kampeerbenodigdheden aan de overkant met werkplaats voor campers en caravans - supermarkt 1km - centrum 200m
Am Südbahnhof
Reutlingen, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenVoor mooie jonge campers eventueel met inruil ben je hier aan het goede adres, wordt hier vriendelijk en goed geholpen, bij problemen in de garantie periode wordt dit netjes en snel opgelost, wij zijn tevreden klanten
Prima plek om te overnachten als je geen probleem hebt met wat verkeersgeluid. Gratis water en gebruik sanizuil. Afstand tot centrum stad 2 km.
Erg veel verkeerslawaai, door het kruispunt met stoplichten. Dus het is een keus.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Voorzieningen passanten
Water
Am Südbahnhof
Reutlingen, Duitsland48° 28' 59" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet