Kammelaue

Trein57

sep 2025

We hebben weer een paar leuke dagen doorgebracht op deze prachtige camperplaats. Hele mooie fietsroute gedaan en nog gezellig in de studenten kunnen eten en drinken. Marianne en Uwe wij komen zeker volgend jaar weer langs. gr lenny en kees romijn

Marfra2

sep 2025

De camperplaats zelf is netjes en verzorgd, maar de plekken staan wel vrij kort op elkaar. €5,- p n extra voor 6a st en die viel steeds uit. WiFi was niet beschikbaar en drinkwater staat achter slot en kost €0,25 per 10 liter. Onvriendelijke eigena vult zelf de gieter.(wellicht bang dat je anders een half litertje teveel pakt) Het chemisch toilet lozen moet heel prehistorisch. Boven een open putdeksel zodat je schoenen worden onder gespetter.

We kwamen een week geleden toevallig op deze geweldige plek terecht. We hadden onze nieuwe caravan voor autotransport vlakbij opgehaald. Dankzij Camperkontact kwamen we hier terecht. Nog voordat ik naar de receptie ging, kwam de beheerder van de camping ons hartelijk begroeten. Toen ze zag dat we een caravan bij ons hadden, kregen we een plekje toegewezen voor de nacht zonder dat we hem hoefden af te koppelen. 👍👍👍👍

Zum Sportplatz 12

89358, Ettenbeuren, Duitsland

48.37561092 10.36011951

vlakbij Legoland - aankomsttijd van 9.00u / 22.00u - supermarkt 500m - centrum 400m

1 mei t/m 30 jun

1 sep t/m 30 sep