Camping Herzog

• Honden toegestaan

• Stroom

Ham

sep 2025

Over de camping is al voldoende gezegd maar het restaurant is ook goed. Beslist meer dan een pizza waard. Wij namen als voorgerecht één portie ‘Italiënische vorspeisen’ en kregen een overvloedige schotel van heerlijke hapjes waar eigenlijk geen hoofdgerecht meer na hoefde. Maar ja, dat was besteld. Er bleef dus over en men bood zelf aan hier een en ander van in te pakken voor de volgende dag. Een aanrader dus.

user827346362

jul 2025

Nog nooit op een camping gestaan met zo’n mooi sanitair gebouw!!! Super schoon, meer dan voldoende wc’s, douches etc. Ruime plekken. Op loopafstand van het meer waar veel activiteiten zijn. Leuke fietstochtjes in de omgeving te maken.

Marly22

sep 2024

Wij waren hier 1 nacht. De plekken zijn mooi groot. Modern sanitair. Schoon. Omdat we op doorreis waren was het gemakkelijk dat er een restaurant op de camping was. Heerlijk gegeten. Italiaans Wij wilden zwemmen in het meer, maar bij de receptie wist men niet of het kon vanwege de blauwalg. Hadden geen idee. Bij de dag van vertrek was er een man bij de receptie, beetje nors, en moesten contant afrekenen. Even een weetje

Seestraße 12

91710, Gunzenhausen, Duitsland