Campingplatz Pilsensee

• Douche

Crusoe

okt 2025

Bezoek aan het einde van de zomer, dus het is niet te druk op de camping. Ik heb hier gekozen omdat mijn familie een busrit verderop woont. Over het algemeen een fijne camping met uitstekende sanitaire voorzieningen en een zeer prettige, open sfeer... het zou een andere verdieping kunnen zijn als de camping in de zomermaanden vol is. Onze plek was gedeeltelijk gras en hier en daar een beetje modderig - tijd van het jaar! Al met al zou ik hier graag weer verblijven.

Grote camping.Grote drukke “straatjes”.Als t tegenzit heb je voor en achter geen uitzicht meer door hoe je buren hun caravan/camper zetten. Fantastisch sanitair.Schoon,ruime individuele badkamer,veel toiletten. Omgeving met fiets matig.Medewerkers camping mogen vriendelijker.In restaurantje zijn ze super!Eten prima.Binnen wat ongezellig,buiten is het heerlijk.

prachtige camping. Echt geweldig sanitair. heerlijk gegeten en eigenlijk alles top. komen hier voor zeker nog terug. Jammer dat je niet meer sterren kunt geven.

Am Pilsensee 2

82229, Hechendorf, Duitsland

48.0302 11.19936

camping aan meer - in Beierse Vijf Meren District - ​broodservice - ​vele excursies: wandelen om Kloster Andechs - boottocht op de Ammersee - kasteel Neuschwanstein - dagtochten naar München met de S-Bahn (halte op 1,5km) of met de auto (35km) - Schloss Seefeld 500m - centrum 1km

8 okt t/m 30 nov

28 apr t/m 7 okt