4,28van 5
  • september 2023

keurig nette camperplaats. aardige eigenaar. 13 50 voor een overnachting en 4 euro voor stroom. wij 1 nacht verbleven op onze doorreis naar huis maar zou hier zo langer kunnen staan! prachtige natuur er om heen

• augustus 2023

Supervriendelijke en behulpzame beheerder op een prachtig liefdevol onderhouden en beheerd veld. Had een geweldige avond hier op onze weg van Kroatië naar Duitsland. alles is uiterst eenvoudig en goedkoop. 9 km van Legoland, maar geen openbaar vervoersverbinding of zoiets.

Hele Fijne cp Vriendelijke uitbaters Zeker een plek voor onze (fav) doorreis

Bekijk alle 79 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,28van 5
  • september 2023

Hele Fijne cp Vriendelijke uitbaters Zeker een plek voor onze (fav) doorreis

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Kammelaue