keurig nette camperplaats. aardige eigenaar. 13 50 voor een overnachting en 4 euro voor stroom. wij 1 nacht verbleven op onze doorreis naar huis maar zou hier zo langer kunnen staan! prachtige natuur er om heen
Supervriendelijke en behulpzame beheerder op een prachtig liefdevol onderhouden en beheerd veld. Had een geweldige avond hier op onze weg van Kroatië naar Duitsland. alles is uiterst eenvoudig en goedkoop. 9 km van Legoland, maar geen openbaar vervoersverbinding of zoiets.
Hele Fijne cp Vriendelijke uitbaters Zeker een plek voor onze (fav) doorreis
Hele Fijne cp Vriendelijke uitbaters Zeker een plek voor onze (fav) doorreis
Zum Sportplatz 12
89358, Kammeltal, Duitsland48° 22' 32" N
info@kammelaue.de
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons