Camping Walchensee

• Stroom

lmc640

aug 2024

De locatie is prachtig. Alleen bizar druk. Het meer is werkelijk prachtig en heerlijk om te zwemmen, suppen, etc. De uitbaters daarin tegen zijn redelijk lomp. Vooral voor mensen die op de bonne voix langs komen. Die worden afgeblaft. Toen wij er waren ( 2 weken eerder vertrokken) leek het wel ter Apel. Moesten 150 euro extra betalen omdat we eerder weggingen. Broodjes service was top overigens.

Haslberger

mei 2024

Erg onbeleefd! Voor een later verblijf vroeg ik of het mogelijk was om te reserveren. Mensen reageerden bruusk met de vraag of we het bord niet hadden gelezen. Er stond: "We zijn echt geboekt". En eindelijk kon je de website zien. Alles is daar heel duidelijk. Een rondleiding door de plaats zou niet mogelijk zijn. We konden vanaf de oever over het eiland heen kijken. Als je niet van klanten houdt, moet je van baan veranderen!

Edda

sep 2020

Kleine en leuke plek voor natuurliefhebbers zonder veel tamtam. Eenvoudige maar schone douches. De meeste plaatsen hebben direct uitzicht op het meer. Heel rustig in de avond, straat ver genoeg overdag. Prima uitgangspunt om te wandelen of fietsen.

Lobisau 8

82432, Walchensee, Duitsland

zeil- en surfmogelijkheden - duiken - herzogstandbahn (2,5 km) in 4 minuten naar de Fahrenberg op 1600m

10 mei t/m 3 okt