camping met boerderij - nabij kunstmatig aangelegde meren - grenzend aan natuurgebied Schwäbisches Donaumoos - broodservice - campingwinkeltje - restaurant - supermarkt 1km - centrum 2km
Schwarzfelder Weg 1
89340, Leipheim, Duitsland€ 24,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWe hadden een prima plek maar niet zo mooi weer. De omgeving viel ons tegen. Het sanitair is verouderd. WiFi deed het niet goed. Voor gezinnen een leuke camping ivm de dieren.
Mooie camping, ideaal voor kinderen die zich kunnen vermaken in de natuur of met de spelletjes en faciliteiten die tot hun beschikking staan. De aanwezigheid van dieren en de mogelijkheid om ze te benaderen is ook een uitstekende activiteit voor kinderen van alle leeftijden.
Kleine maar erg leuke camping, ideaal voor kinderen. Speelschuur, dieren, zwemmeren ed alles is aanwezig en het personeel is super aardig. We komen zeker terug.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Schwarzfelder Weg 1
89340, Leipheim, Duitsland48° 27' 53" N
10.20345
info@schwarzfelder-hof.de
€ 24,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet