camping met boerderij - nabij kunstmatig aangelegde meren - grenzend aan natuurgebied Schwäbisches Donaumoos - broodservice - campingwinkeltje - restaurant - supermarkt 1km - centrum 2km
Schwarzfelder Weg 1
89340, Leipheim, Duitsland€ 24,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHoewel de camping dicht was konden we toch een plek krijgen. Prima plek voor doorreis in de winter.
Wij hebben een paar dagen op deze camping gestaan. Het is een paradijs voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen zwemmen of naar de aangrenzende kleine boerderij gaan. als je rust wilt, is dit niet de plek voor jou. de kinderen ravotten tot laat op het plein. het personeel is aardig en er is een broodjesservice.
lees meerWe hadden een prima plek maar niet zo mooi weer. De omgeving viel ons tegen. Het sanitair is verouderd. WiFi deed het niet goed. Voor gezinnen een leuke camping ivm de dieren.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Schwarzfelder Weg 1
89340, Leipheim, Duitsland48° 27' 53" N
10.20345
info@schwarzfelder-hof.de
€ 24,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet