Camping Schwarzfelder Hof

AnjaenBarend

sep 2025

Het is een prachtige camping echter de kosten 47,- voor een campervan 2 volwassenen en 2 hondjes eind september vonden wij veel geld.

barbiemobiel

aug 2025

perfect! we werden vriendelijk geholpen en kregen een mooie plek aan de rand van het meer. de plekken zijn lekker ruim en het sanitair is goed schoon. een aanrader voor wie op doorreis is, of voor wie met kinderen opzoek is naar een gezellige familiecamping.

Adna22

jul 2025

Veruit de mooiste camping met kinderen die we in lange tijd hebben meegemaakt! Een prachtige boerderij met dagelijkse voederbeurten voor de kinderen. Het hoogtepunt is de coole binnenspeelschuur – perfect voor elk weertype. 's Avonds komt er een pizzawagen aan. Liefdevol onderhouden, goed onderhouden, gezinsvriendelijk – deze plek is hartverwarmend. Een waar paradijs voor gezinnen!

Schwarzfelder Weg 1

89340, Leipheim, Duitsland

48.46467 10.20345

camping met boerderij - nabij kunstmatig aangelegde meren - grenzend aan natuurgebied Schwäbisches Donaumoos - broodservice - campingwinkeltje - restaurant - supermarkt 1km - centrum 2km