Am Wöhrder See

• Honden toegestaan

We waren hier 31-7 voor 1 nacht op doorreis. REWE op loopafstand na de brug voor de laatste boodschappen. Er gingen veel sirenes af, je hoort de trein, maar toch prima geslapen. voor een gratis plek ben ik tevreden.

luSte

aug 2024

mooie parkeerplaats speciaal voor campers, geen service maar wel gratis en uitstekend gelegen voor een bezoek aan de stad, bereikbaar in ongeveer 15 minuten fietsen en in ongeveer 40 minuten lopen langs een prachtig fietspad dat langs de rivier loopt. Er is plaats voor zo’n 15 campers, uiteraard krap. in feite ligt de parkeerplaats vlak bij de spoorlijn, maar persoonlijk hoorde ik niet veel treinen langskomen, vooral 's avonds laat.

Het is gratis en bij een mooie stad. Dat zijn 2 sterren. Je moet er snel bij zijn. Geen voorzieningen, wel treinlawaai. Uiteraard staan de campers gevaarlijk dicht op elkaar.

Dr.-Gustav-Heinemann-Straße

90491, Neurenberg, Duitsland

locatie aan noordoever van Wohrder See- supermarkt 500m - sani bij Shell naast XXL supermarkt - centrum 3km