Frankenwaldstellplarz

• Vuilnisbak

• Rolstoelvriendelijk

concorde12

jul 2023

Mooie parkeerplaats bij het natuurzwembad in Nordhalben. water, elektriciteit en afvalverwerking. In het restaurant van Bondi kun je goed en goedkoop eten. Ook ideaal om te fietsen en te wandelen.

Morelo1313

jul 2023

Wij waren hier in 2021, 2022 en vandaag weer 5 dagen. Wat moet je er nog meer over schrijven? Gebruik het zwembad, eet goed en goedkoop bij Bondi op het veld. Winkelen in de nabijgelegen stad. Gewoon mooi. En veel natuur. Zeker niet de laatste keer hier.

Morelo1313

jul 2022

En weer even vriendelijk ontvangen als in 2021. Het is nog steeds een aanrader. Ook geschikt voor "dikke schepen" langer dan 8m. Dit keer werd ook het natuurzwembad, dat ernaast ligt, bezocht. Gewoon mega. Grote economie (Bondi) daar. Prijzen voor eten en drinken meer dan goedkoop en erg lekker. Met betrekking tot de prijs-kwaliteitverhouding zijn mijn 5 sterren terecht. We komen zeker nog een derde keer. vriendelijke groeten

Titschendorfer Straße

96365, Nordhalben, Duitsland

camperplaats op grind bij natuurzwembad - aan rand van het bos - geschikt voor grote campers - buiten het badseizoen kan de gehele parking worden gebruikt - restaurant - geschikt als vertrekpunt voor wandelen en fietsen - geruimde paden tijdens de winter - centrum 1km

1 jan t/m 31 aug

1 sep t/m 31 dec