Camping Tauber Idyll

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

nito2

sep 2025

Een prachtige camping. Als je rust zoekt, vind je die hier. Een geweldige, vriendelijke beheerder. Hij was erg behulpzaam. De toiletten waren schoon. €0,50 voor een warme douche is prima. Ik kom graag terug. De camping is erg druk, dus reserveren is aan te raden.

marion65

jul 2025

Het is dat je een ster moet geven. maar het liefste gaf ik niets. Vandaag had ik gereserveerd en ,zoals zij willen, van te voren betaald. Ik stond echter niet in hun systeem en er was dus geen plaats. ik kon hun mail en de betaling, via mijn telefoon overleggen. Hij had nog 1 plaatsje vrij. 2x3 m op grind met asfalt ernaast. Te weten dat wij met een middelgrote camper zijn. We konden de luifel nog niet eens uitdraaien. En dat voor 82 euro!

69eric

jul 2025

Niet direct een campjng met veel bijzaken maar lekker rustig. Reserveren is aan te raden ivm grote v/d camping. de gastheren zijn super vriendelijk en behulpzaam (zelf hadden we 1 dag probleem met stroom, gelijk opgelost). Sanitair (toegang met code)is prima in orde, 50ct voor douche is goed. Fietsen naar Rothenburg ob den Tauber is uitdagend maar goed te doen (zeker met e-bike)

Detwang 28

91541, Rothenburg ob der Tauber, Duitsland

Gasflessenservice - centrum Rothenburg: 1km.

1 apr t/m 30 apr

1 mei t/m 28 sep