Campingplatz Straubing

• Stroom

Knausrich

2 weken geleden

40 euro per nacht zonder elektriciteit in het laagseizoen is redelijk gezien de ligging nabij Straubing, maar of het nodig is, is aan de beheerder. Voor ons was deze prijs alleen aantrekkelijk omdat we Straubing wilden zien. Na ons bezoek van 's middags tot 's avonds leek 40 euro ons te veel. Dus wederom was het slechts een plek die we zouden categoriseren als een "tussenstop". De plaatsen waren

lidewijw

jun 2025

Prima camping met ruime groene plekken en veel vogels voor 40 euro per nacht voor 2 personen. Tiptop sanitair met ruime douches, keurige afvalscheiding en WiFi. Ook een wasmachine (3,50 euro, doet er wel 2.5 uur over) en een droger. Om water bij te vullen misten wij de juiste koppeling. Als extra: een biergarten en vietnamees restaurantje waar je heerlijk kunt eten. En: wij zagen zelfs rond 22.30u vuurvliegjes! Receptie sluit rond 18u.

Garm

sep 2024

prima en rustige camping dat wij er waren. mooi punt om verder te reizen met de camper richting Wenen. mooi gebied om te fietsen en een leuke stad. Garm en Judith

Wundermühlweg 9

94315, Straubing, Duitsland

Kleine, zeer groene Campingplatz.top samitärgebäude.strom, sanitaire v / e Alkes de award

27 mrt t/m 15 okt