Festplatz am Main

• Stroom (unknownA)

• Vuilnisbak

Joost-

aug 2024

Topplek hier. Wij stonden op de 1e rij dus meteen aan het fietspad en de Main. Alles voor verzorging aanwezig. Openbare zeer schone toiletten. en meteen lekker zwemmen in de Main. Zwemmen, suppen, varen, fietsen en wandelen....alles kan hier. er is zelfs een klein strandje bij. We zijn 5 dagen gebleven.

Francisca72

jun 2023

Let op: Euro 10 nu, te betalen bij de veerpont. Stroom €0,80 per kwh en water vanaf €0,10 voor ca. 7 liter. Geen wifi maar wel een openbaar toilet naast de camperplaats. In het dorpje zelf weinig te beleven. Wij hadden het na 1 nacht wel gezien hier.

Joymobil

okt 2022

Mooie parkeerplaats direct aan de Main met V/E, elektra € 0,80/kW Toilet Bakker en gastronomie in de buurt €8/dag wordt betaald bij de 200m verre veerboot Aan de voorschrijvers: De plaats kan niets doen voor het gedrag van egoïstische kampeerders. En als ik veel ruimte om me heen nodig heb, ga ik naar een camping.

Obereisenheimer Straße

97537, Wipfeld, Duitsland

49.91951 10.17843

aan de Main - sanizuil buiten gebruik in de winter - supermarkt 3000m in Schwanfeld - bakker 50m - centrum 50m - zwemgelegenheid direct aan de camperplaats (strandje)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!