volg route via Millerntor/Budapester Straße [alleen vrijdag-zondag mogelijk], overige routes geen probleem - extra kosten per persoon bij gebruik van water en sanitaire voorzieningen - kiosk - restaurant - centrum 1km
Feldstraße 60
20357, Hamburg, Duitsland€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWe kwamen 's avonds om 19.00 uur aan en betaalden € 17 voor één nacht. We hadden graag 's ochtends willen ontbijten, maar dat zou weer € 17 hebben gekost, want je betaalt voor de dag en niet per uur. Geen V / E, geen toiletten.
dit zegt € 18 per nacht. bij aankomst zei de man aan de poort € 18 per dag en omdat een nacht het 2 dagen maakt, moesten we € 36 betalen. we zeiden nee, te duur en vertrokken. hij zei dat we een groot voertuig zijn (we zijn 7m) maar ze rekenen 4 € per auto. we vonden een parkeerplaats verderop voor € 14 voor de volgende dag van 10.00 tot 13.00 uur
lees meergebied op zeer stoffige klei. Elektriciteit met Duitse stekker en het bescheiden bedrag van 5 €. diensten die de naam niet waardig zijn. Camping service NIET aanwezig. De enige positieve noot is "redelijk" dicht bij het centrum.
Lozen cassettetoilet
Stroom
Voorzieningen passanten
Douche
Feldstraße 60
20357, Hamburg, Duitsland53° 33' 23" N
fa.g.gehrke@t-online.de
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet