Reisemobilpark Urbachtal

Camperplaatsen

• Stroom

Robert2011

okt 2025

We hadden onze LMC-bijeenkomst op de camping van 19 tot en met 21 september 2025. Deze keer waren er 24 campers aanwezig. Er waren mensen uit verschillende staten, waaronder een camper uit Zwitserland. Het was een succesvolle bijeenkomst en het was fantastisch om zoveel nieuwe mensen te ontmoeten. We kregen heerlijk eten voorgeschoteld in de Schwälmer Stub, en hoewel het druk was op de camperplaats, verliep alles perfect.

pilottrust

jul 2025

Alles is al over deze plek geschreven. Vriendelijke eigenaren, fantastische toiletten, goede service. Om het echter een 5-sterrenbeoordeling te geven, mist het een beetje flair. Een paar heggen en kleine bomen zouden helpen.

biggi.womo

mrt 2025

Wij waren er drie dagen. Alles was werkelijk geweldig, een supervriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, een rustiek restaurant en sensationeel mooi sanitair. Wij komen graag nog eens terug.

Urbachweg 1

34626, Neukirchen, Duitsland

locatie met grote plekken van 7x12 m - (betaald) gebruik toilet en douche mogelijk - centrum 500m