Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Weißenborn, Duitsland
Max. aantal plaatsen
Douche
Hallo lieve kampeerders, Wij bieden u een rustige staanplaats op ons 1400 m² grote privéterrein (Das Kleinfeld) waar wij samenwonen met twee Franse bulldogs, Puur natuur! Bossen, weilanden en velden. Sterrenhemel en veel vrijheid. Wandelen, fietsen en lange wandelingen zijn hier ideaal. Weißenborn is een kleine gemeente in Noord-Hessen, in het prachtige district Werra-Meißner, direct aan de grens met Thüringen. Wij hebben er twee (Franse bulldogs) Helaas bevindt zich één van de twee op ons terrein en hij kan niet met andere honden overweg. Op ons terras is elektriciteit beschikbaar waarmee u kleinere elektrische apparaten of fietsen kunt opladen. Vers koud water op het terrein. Wij kunnen privé-WiFi aanbieden. In overleg kunt u voor een kleine toeslag van 2 € per persoon gebruik maken van ons privé sanitair (douche & toilet) Winkelen: Er is een kleine dorpswinkel in het dorp. Wanfried * 8 km Treffurt * 1 1 km Eschwege * 12 km Eisenach * 22 km
€ 20,00