Landhotel Zum Anker

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

user825667757

mei 2025

Camperplek is nu €19,-.(incl 2,50 toeristenbelastingp.p.) Stroom kan bij de automaat min. 0,90. Doe je wel heel lang mee.Douchen min. €2,- voor 3 minuten. Je krijgt 2 tegoedbonnen voor een drankje in het Landhaus als je daar gaat eten. Prima eten voor prima prijs. Je mag zelf plek uitzoeken met uitzicht op de Weser. Mooie fietsroutes langs de Weser. Rustige camperplaats!

PösslSummit600

jan 2025

Als je hier aankomt en er is niemand bij de receptie, kun je een plek zoeken. Dit is vooral van toepassing buiten het hoogseizoen. Er is een automaat om je elektriciteit aan te sluiten, wij maakten de fout om iets te veel geld in die automaten te stoppen, dus gingen we de volgende dag weg met nog heel veel tegoed op de meter. wij adviseren er niet meer dan één euro in te stoppen. Vandaag waren toiletten etc dicht. Dan is €15 wel veel!

xandraH

sep 2024

wat een heerlijke plek om te staan. als is aanwezig. een prachtig uitzicht ook als je niet aan de rivier staat. Een plaats om terug te komen.

Weserstraße 14

34399, Wesertal, Duitsland