Wohnmobil-Oase Rügen - Prora

• Lozen afvalwater

uj100

sep 2025

Geweldige locatie en erg vriendelijk. De sanitaire voorzieningen vind ik echter matig. Er zijn geen wastafels in de douches in het hoofdgebouw en geen kleedruimtes in de douchecabine. Gezien de prijs is hier zeker ruimte voor verbetering.

Pait

sep 2025

Prima plek en prima sanitair. Ook het restaurant is goed. Heel vriendelijk geholpen. Leuke fietstochten gemaakt in de omgeving. Binz en Sassnitz goed te doen. Strand op korte afstand. Gratis bus die stopt bij de camping. Wij betaalden €41,20 voor 2 pers +el. Prijs wordt omhoog gestuwd door de Kurtax.

keriks

jul 2025

Wij moesten voor 1 nacht bijna 60 euro betalen voor een camper 2 pers en een hond omdat er minimaal 2 nachten incl belastingen worden gerekend. Wij zijn doorgereden omdat we niet wensen opgelicht te worden.

Proraer Chaussee 60

18609, Binz, Duitsland

grote percelen [80-100m2] - check-in 24/7 via automaat mogelijk - broodjesservice - restaurant - bushalte - historische omgeving met veel musea - strand 1,5km - centrum 4km

2 sep t/m 5 nov

25 dec t/m 31 dec

2 jun t/m 1 sep

Toon alle tijden en prijzen