Mobilcamp Heringsdorf

cerno

jul 2025

We kwamen om 13:45 aan. Middagpauze was echter van 13-15. Dus hebben we tot 15:00 uur staan wachten, niet echt gastvrij, vind ik. Bovendien is € 52,- voor 1 overnachting (2 personen) met douche munten wel erg aan de prijs. Sanitair verder wel prima en schoon en locatie is ook handig.

HORESTES21

jun 2025

De camping is oké, met relatief weinig ruimte tussen de plaatsen. De douches zijn wat gedateerd, maar wel schoon! Goede fietspaden naar Bansin en Ahlbeck... Er is een broodjesservice op de camping. Helaas werden we elke dag wakker gemaakt door bouwmachines...

Darloman

mei 2024

Deze site is duur voor wat hij is en vergeleken met andere Duitse sites die vergelijkbare prijzen hanteren, rechtvaardigt deze site niet zulke hoge prijzen. Campers zijn opeengepakt en er is weinig ruimte tussen de staanplaatsen. Faciliteiten zijn prima, maar voor de prijs zou het nog beter moeten zijn. Hiervoor is € 47,- per nacht teveel.

Triftstraße 10B

17424, Heringsdorf, Duitsland

bakker komt langs met brood [ma-za] - tarief inclusief Kurtaxe - toeslag elektriciteit [EUR 0,50] in laagseizoen - fietsverhuur - strand 300m - supermarkt 300m - centrum 400m

22 mrt t/m 31 mei

2 sep t/m 3 nov

28 dec t/m 31 dec

Toon alle tijden en prijzen