Campingplatz Boek C16

vanzoest

jul 2023

Wat ouderwetse camping, die krampachtig probeert te moderniseren. Vooralsnog lukt dat alleen voor de prijs. Die is nu €36 en dat is schandalig hoog voor het gebodene. Geen werkend WiFi, geen adequate grijswaterstort, stroom kost nog €4 extra. Maar wel een ideale plek voor een bezoek aan het natuurpark. Wij zagen o.a. visarend en zeearend.

Ruanka

jul 2021

Wij waren hier in 2020 en 2021. Veel vaste camperscam, maar de sfeer is erg gezellig. Parkeerplaatsen aan de voorzijde met een prachtig uitzicht op de Müritz, maar slechts enkele beschikbaar, nieuw in 2021: percelen gedeeltelijk aangelegd, prijzen hier aanzienlijk gestegen. ervoor ruimte voor tenten, helaas niet allemaal maar klein! Sanitaire voorzieningen schoon, maar op leeftijd.  Goed uitgangspunt voor fietstochten

ebbe67

aug 2020

Heel mooie plek, we hadden genoeg ruimte. Sanitair erg schoon. Personeel was erg vriendelijk Je moet wel rekening houden met de toeristenbelasting 1,50 per persoon

Boeker Straße 7

17248, Rechlin, Duitsland

betalen met betaalpas niet mogelijk - bij/in het bos - gelegen aan het meer Müritz - veel vaste staanplaatsen - campingwinkel - broodservice - surf(les) - kanoverhuur - fietsverhuur - wandel- en fietstochten in Natuurpark Müritz - supermarkt 8km - centrum 9,5km

14 apr t/m 26 okt