Hangar 19

cnetjes

aug 2025

Prachtig gelegen camperpark aan het Schweriner Meer met informatieve receptie en winkelruimte. Ruime plekken. Paar minuten fietsen naar het Slot. Uitstekend sanitair, maar open toiletten en douches in super stil gebouw zijn niet prettig. Een mooi achtergrond muziekje maakt het af! WiFi kan beter.

Urlaub99

nov 2024

Een goed onderhouden plek, toiletten waren schoon... we voelden ons op ons gemak. We zullen zeker terugkomen Het restaurant direct ter plaatse was perfect voor ons en ten zeerste aanbevolen

Pieter-O

okt 2024

Prachtige moderne nieuwe camperplek aan het water gelegen op ca. 10 minuten fietsen van het prachtige schloss Schwerin. Verschillende prijsklassen, wij kozen voor de goedkoopste en hadden tóch uitzicht op het meer. Mooie goed onderhouden verwarmde sanitaire ruimtes. Stroom moet vooraf ingekocht worden (zonder teruggaaf); Wij (2 personen) hadden ca. 4-5Kw nodig voor 1 dag. Een aanrader !

Bornhövedstraße 99

19055, Schwerin, Duitsland

betalen bij havenmeester - let op: prijs is voor Komfortstellplatz, kijk voor overige prijzen op website - centrum 2,6km

21 dec t/m 31 dec

1 apr t/m 30 sep