Landgasthof Varus-Deele

• Stroom

Boetbus

mei 2024

Gevalletje vergane glorie. Plek is in basis best ok, restaurant echter is definitief gesloten. Er verblijven diverse arbeidsmigranten in caravans, daarnaast lijkt er nog een stel semi permanent in een caravan te wonen. Douche en WC is soms bereikbaar, soms deur afgesloten. Heren douche kost 2 euro, dames 1. Prijs is nu 10 epn, exl stroom, dan komt er nog 2 euro bij. En dat is teveel voor wat je krijgt.

vvk62

sep 2023

Bij ingang van het terrein staat aanmelden bij restaurant of bellen. Restaurant was gesloten dus we hebben het nummer gebeld en gevraagd of we konden overnachten, het antwoord was heel kort maar krachtig, het enige wat we aan andere kant van de lijn te horen kregen was een luid en duidelijk “NEIN” Zeer onbeschoft, we zijn doorgereden naar camperplaats “Waldwinkel” iets verderop. Zeer vriendelijke ontvangst en goed verblijf aldaar gehad.

LeidaChris

jul 2023

Heerlijk rustige plek in een mooie omgeving voor fietsen en wandelen. We stonden er samen met drie caravans van werklui. Alleen jammer dat het verder een dooie boel is. Café-restaurant is gesloten en je moet zoeken naar iemand om te betalen. De verzorgingsplek is aanwezig, maar zeer rudimentair.

Venner Straße 67

49565, Bramsche, Duitsland

ook caravans toegestaan - ontbijtservice - dinsdag Ruhetag - supermarkt 2,5km - centrum 5km