Zur Linde Bornberg

3.9

• Stroom

• Honden toegestaan

3.9

Een camperplek achter een restaurant/hotel. Er is een stuk gras speciaal gereserveerd voor de campers. Als je hier gaat staan en ook voor betaald dan mag je denk ik ook wel verwachten dat je dan alleen met campers daar staat. Helaas kwamen de eerste auto's er al snel bij en de werkbusjes waar iemand eerder in de resentie over had ook. Inderdaad langs een drukke weg en de trein hoor je ook. Dit was onze eerste en ook laatste keer dat we hier staan

Ha&He

sep 2024

Vriendelijke ontvangst. Gisteravond gegeten in het restaurant, ruime porties. Alleen water en electra, geen grijs water afvoer of cassette toilet legen (dit nog nagevraagd). Wel toilet in restaurant.

JohanEsman

jul 2024

Hier gisteravond 30 juli omstreeks 8 uur aangekomen. Het restaurant was nog open en daar gegeten. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor mij was het eten iets te zout, maar mijn man vond het prima. Verschil van smaak. De overnachting was perfect. Je ligt aan een drukke weg met direct daarachter het spoor. Maar daar hebben we allebei geen last van gehad. Goed geslapen. Voor een overnachting voldoet het perfect.

Basbecker Straße 14

21755, Hechthausen, Duitsland