Camping- und Stellplatz Westerstede

• Honden toegestaan

M

Milco

okt 2025

Automaat was buiten werking. Mag zelf een plek uitzoeken en betalen bij de receptie van de camping, wanneer deze open is. Stroom kan betaald worden met muntgeld of bankpas. Wij betaalden 18 euro maar mochten gebruik maken van sanitair op de camping (gratis). Sanitair was prima. Fijne ligging, vlakbij stadje. Grieks restaurant naast de camperplaats. Fijne fietspaden. Veel boomkwekers, parken en Rodondendrons.

Husbil02

sep 2025

We hebben hier drie nachten verbleven. Een hele fijne camping met alles wat je nodig hebt en voldoende ruimte. We hebben gebruik gemaakt van onze eigen douche en toilet, maar het is hier heel gemakkelijk om het vuilwaterreservoir en toilet te legen en schoon water te vullen. Westerstede is een klein maar charmant stadje. We hebben hier ook een van de fietspaden gefietst, die naar Bad Zwischenahn gaat. Fantastisch mooie weg.

bobil-nl

aug 2025

Eens met vorige reviews. Nette en handig gelegen plaats. Je loopt ook zo het dorpje in. Automaat werkt prima. Let wel op dat retour van borg dan blijkbaar niet contactless gaat maar alleen met bankkaart. Camperplaats heeft 2 toiletten en 1 douche, apart van camping. Wel 50 cent per toiletbezoek. Serviceplaats campers aanwezig.

Süderstraße 2

26655, Westerstede, Duitsland

Camperplaatsen voor de poort bij camping - reserveren niet mogelijk - ook plaatsen op camping tegen hoger tarief [sc 733] - centrum 800m