elektriciteit per 5 uur [12 stroomaansluitingen] - centrum 500m
Heseper Weg 24
48529, Nordhorn, Duitsland€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLeuke plek zo dicht bij het centrum! Er is plek voor 40 campers maar er stonden er nu veel meer waardoor wij geen stroom hadden. Er zijn te weinig aansluitpunten voor elektra.
perfecte plaats om stad te bezoeken warren hier 16 en 17 mei hadden s'middag om 14.00 uur de laatste plaats daarna nog vele campers na ons gekomen. s'morgens voor 10.00 uur beste tijd om te komen. met de stroom kun je wel langer doen dan 5 uur s nacht de koelkast op gas zetten. Dan heb je s'morgens nog stroom genoeg
lees meerLeuke camperplek, neem wel genoeg muntgeld mee 1 euro munt stuk voor betaling plek en stroom. op fiets afstand Nordhorn.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vuilnisbak
48529, Nordhorn, Duitsland52° 26' 12" N
info@vvv-nordhorn.de
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater