Gasthof Susewind

Peter-Wenny

jun 2025

Kleine camperplaats met mini camping. Uitsteken sanitair en ruimte waar je iets kunt dinken met drank uit een koelkast met vriendelijke Nederlandse eigenaar.Maar preis aangave klopt niet en voor een Camperstaansplaats op een parkeerplaats iets te duur. Wij betalden voor camper met 2 personen 2 honden en stroom meer als het dubbele als de aangegeven €15 voor een overnachting op een parkeerplaats.

wjg490

sep 2023

Kleinschalige camping,/camperplek met vriendelijke Nederlandse eigenaren maar een beetje duur voor wat je krijgt. De 5 Camperplekken zijn klein en schuin, eigenlijk is er maar plaats voor 3 campers vind ik. Op vrijdag en zaterdag is de biergarten open met een kleine menukaart, maar op de andere dagen is er dus niets. Redelijk rustig slapen, maar de drukke weg is wel hoorbaar. Niet helemaal ons ding dus, maar ook niet slecht

wat een genoeglijke plek! Kleinschalig, midden in het rustige dorp, aardige eigenaars (Nederlandse!). Sanitair nieuw een brandschoon.

Franz-Hoffmeister-Straße 18

59939, Antfeld, Duitsland

Verharde camperplaatsen in het mooie gemoedelijke dorpje Antfeld. De camperplaatsen bevinden zich bij onze Gasthof Susewind. Gasthof Susewind beschikt over kamers en een kampeerveld met speeltoestellen. Ook kunt U bij ons genieten van een hapje en een drankje. Antfeld is het perfekte uitgangspunt om het Sauerland te gaan verkennen, zowel in de zomer als in de winter. Antfeld ligt ongeveer 18 km van Willingen en Winterberg.