Camping & Freizeitplatz Brachter Wald

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Marcel-v.d.-Voort

aug 2025

Vriendelijke ontvangst door een welwillende mevrouw. Prima camperplaats. Heel net sanitair en een nette plek voor het loze en water inname. Vlak bij Brüggen en het natuurgebied. Prima voor elkaar.

Wimpke17

jul 2025

we waren hier in juli. receptie was gesloten maar je kon bellen. Vriendelijk dame aan de telefoon ,die zei dat ze er aan kwam. Vervolgens gaat de deur van de receptie even open en dicht door een meneer Eenmaal binnen konden we niet pinnen want er was geen wifi?????? Contant hadden we niet zoveel bij ons dus zijn gegaan. Anno 2025 ,hoe middeleeuws. Tegenover was een geweldige nieuwe plek. Gelukkig

JoBro

mei 2025

We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen, dus daar kunnen we niets over zeggen. We hadden 2 dagen gepland en dat was voor ons ook meer dan genoeg. wij vonden het een karakterloze manier om campers te kunnen parkeren, met alleen een haag tussen de plaats en de erg drukke weg ernaast. Het stoort ons ook dat er wél extra gerekend wordt voor de hond terwijl er geen voorzieningen zijn.

Sankt-Barbara-Straße 42

41379, Brüggen, Duitsland

aan de rand van het Brachterwald - broodjesservice - check-in tussen 8.30-20u - check-out voor 12u - kiosk - cafetaria - reserveren mogelijk - supermarkt/centrum 2km

1 apr t/m 31 okt