Wohnmobilstellplatz Coesfeld

• Vuilnisbak

4.1

benenineke

1 weken geleden

het is heerlijk om daar te staan wij komen er al jaren bedankt Coesfeld. Het is alleen jammer dat een Duitse camper merk malibu met 2 personen van ons stroom namen terwijl wij weg waren, want in 3 uur tijd waren wij € 8,00 kwijt aan stroom terwijl er niets aanstond toen mijn man er foto's van ging nemen gingen ze gelijk weg. dus mensen let op.

fam.-de-Haan

aug 2025

12 plaatsen voor stroom. Op de parkeerplaats ernaast ben ik naast de andere 20 gaan staan. Prima. Nette verzorgingsplaats. De weg ernaast hoor je in de ochtend wanneer het werkverkeer weer op gang komt. Gratis en alle voorzieningen, dus 5 sterren; voorbeeld camperplaats voor nederland. NKC: wilt u zich hier voor inzetten? En niet al die campercampings? We hebben 342 gemeenten in NL...

patrickmols

jul 2025

prima camperplaats. Alles wat men nodig heeft als camperaar is aanwezig. Niets op aan te merken. Een dikke proficiat voor de gemeenteraad. Een voorbeeld voor andere gemeenten . Camperaars hou deze plaats dan ook in ere en volg de gebruikelijke regels. ! Dan kunnen we nog jaren van zulke plaatsen blijven genieten !

Osterwicker Straße 39

48653, Coesfeld, Duitsland

centrum 1km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!