Campingpark Kalletal

• Stroom

Fijne plek en mooi meertje, fijn dat er hondenstrandjes zijn. Jammer dat de speeltuin naast het hondenstrandje is, zo heb je kleine kinderen en honden alsnog door elkaar lopen. Onze plek (640) was groot en fijn privé, schoon sanitair en douchen gratis (5 min). Vanaf de plek naar sanitairgebouw was wel 250 meter lopen, dus heen en terug heb je al een halve kilometer gelopen:) We betaalden €110 voor 2 nachten (2 pers+hond), heel erg duur.

Forstermobil

aug 2020

We waren een weekend op de site en boekten de site op basis van de goede recensies. De plek is prachtig, ligt direct aan het meer, heeft 2 geweldige speeltuinen en moderne washuizen. Ondanks dit alles past de prijs-prestatieverhouding voor ons niet. We betaalden net geen € 140 voor 2 nachten met 3 kinderen en een hond, een stacaravan en een minitent! Maar douchen gratis en als de receptie gratis is

Buche-HRO

jun 2020

Mooie, verzorgde plek aan het meer. Royale parkeerplaatsen. Zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Schoon sanitair, gewoon top. We geven de 10 niet omdat we niet genoeg vergelijkingen hebben 😉.

Seeweg

32689, Bielefeld, Duitsland

Een zeer comfortabele camping aan het meer met een zandstrand.

1 apr t/m 5 nov