2,81van 5
  • februari 2022

• juli 2019

Prijs is inmiddels €7 voor een dagkaart. Stroom gaat per uur op laadpalen voor elektrische auto’s. We staan hier nu op dinsdagochtend 16 juli 2019 om 11.30 uur en we zijn de eerste camper

ehaas

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 16 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
2,81van 5
  • februari 2022

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Maspernplatz P4, Paderhalle