Kleine rustige camping bij hotel/restaurant. Ziet er oud uit maar sanitair is recent gerenoveerd. Gratis WiFi. Broodjes te bestellen bij het hotel. Aardige campingbaas.
Wilde Endert 1
56812, Cochem, Duitsland€ 25,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
Kortingskaartenhele rustige eenvoudige camping, midden in de natuur we stonden hier praktisch alleen. heerlijke douches. verder geen voorzieningen. wifi bij t toilet gebouw wij hebben genoten van de rust
Vriendelijk ontvangst door de eigenaar van het hotel. Helaas is de bijbehorende bistro gesloten ivm tekort aan personeel. We hadden ons verheugd op de forel gezien de recensies van vorige gasten. de entree van de camping schrikt wat of door de rommel. Maar als je doorrijdt kom je op een mooi gelegen grasveld aan een beek. Zelf plaatsen uitkiezen. Sanitair is schoon en adequaat. Douchen gratis. 25 euro voor 2 personen/camper.
lees meermooie plek om te staan midden in de natuur. het terrein is niet verlicht en erg donker, het sanitair is oud maar wel schoon. veel kuilen in de weg. geen vuilwater afvoer. Cochem is een mooi plaatsje voor 2 A 3 dagen, mooie rondvaart gemaakt erg mooi. al met al veel te duur voor deze plek
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Wilde Endert 1
56812, Cochem, Duitsland50° 9' 33" N
info@camping-cochem.de
€ 25,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater