sani bij tankstation - 30/11-31/03 gratis - cassette chemisch toilet kan ook bij de naastgelegen camping geleegd worden - supermarkt 250m - centrum 50m
Moselweinstraße
56814, Ediger-Eller, Duitsland€ 8,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenalles wat de vorige reviews melden klopt. ik wil alleen melden dat het legen van de cassette bij de naast gelegen camping niet gratis is. Eerst melden bij de receptie 2,50 betalen dan mag je hem legen. Doe het , het voorkomt problemen.
Eenvoudige cp langs het moezelfietspad. Leuk dorpje met redelijk veel vertier Vriendelijke beheerder komt ‘s avonds en ‘s morgens vroeg het geld innen Wel electriciteit maar verder geen loosplekken, wel beperkt drinkwater. Voor lozen e.d. kun je het beste naar Zell rijden, de cp daar heeft ruime voorzieningen buiten de poort.
lees meerLeuke SP direct aan de Moezel op nagenoeg vlakke ondergrond (grind en bestrating). Prijs nu € 8,50, optioneel elektra € 2. Gratis wifi, gratis drinkwater. Leuke plek met veel plekken om even te pauzeren. De terreinwachter komt om 17.00 uur, de bakker om 8.00 uur. We lozen bij de SP Sankt Aldegund, 7 km stroomopwaarts.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Stroom (16A)
Vuilnisbak
WiFi
lees meerMoselweinstraße
56814, Ediger-Eller, Duitsland50° 5' 35" N
€ 8,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Stroom (16A)