Wijndomein Loosen

Camperplaatsen

• Douche

MarcBüsing

aug 2025

Geweldige plek. Omdat het in eerste instantie niet werkte, zijn we hierheen gereden. Ik kan me niet identificeren met Serbube. We hadden gasten op het wijnterras tot 22:15 uur, maar dan kun je naar boven gaan en daar een drankje doen. Om 23:00 uur was het stil. De douche (€1 entree) was schoon, de toiletten waren gedeeld, maar de mannencabines zouden wel een grotere mogen zijn voor oudere mensen. De foto's zijn goed, er is wifi en de toegangsgegevens voor het toilet staan er ook bij.

serbube22

aug 2025

nooit meer voor ons! je kan niet reserveren,tot je toekomt en er kegeltjes staan vr reserveringen.. om 12u toegekomen, mittagpause tot 14u....niemand zichtbaar tot 18u....mobilhome tg mobilhome, je kan zelfs je luifel niet volledig uitdraaien,vaste gasten regelen daar 'het verkeer'waar je wel /niet mag staan...savonds vlogen we om 21.30u weg vdplaats omdat we zogezegd de Duitse regels niet naleefden.. een dronken eigenaar kwam van zijn oren ma

Ilsezoon

jun 2025

2 wc’s worden niet gereinigd, een douche met 1€ munten(minstens 2 nodig). vers water en wc leegmaken kan. Ik was met mijn dochter, twee vrouwen. Erg onbeschofte dominante eigenaar die ons wou weg sturen omdat onze hond een keer los van lijn was, ondanks 4 x excuus zei hij dat we de volgende dag meteen weg moesten! Volgende dag bood zijn vrouw excuus aan omdat hij dronken was! Nooit meer voor ons!! Nare ervaring!!

Im Goldbäumchen 4

56821, Ellenz-Poltersdorf, Duitsland