Am Friedhof Kallstadt

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

ThoCa

sep 2025

Een prachtige, rustige camping, verscholen onder de bomen aan de rand van de stad, naast een begraafplaats. Geen water of elektriciteit. Bedankt dat we de camping gratis mochten gebruiken. Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de camping. We voelden ons er zeer comfortabel.

anna321

mrt 2025

In Kallstadt kunt u met uw camper overnachten. Kampeergedrag is niet toegestaan. Er is een klein gedeelte gereserveerd voor bezoekers van de begraafplaats vanwege een lengtebeperking. Helaas zijn er kampeerders (ondanks dat er voldoende ruimte is) die hier gewoon parkeren en hun stoel uitpakken. Juist deze egoïsten zijn er verantwoordelijk voor dat er op steeds meer parkeerplaatsen borden staan met een parkeerverbod voor campers.

WT2275

jul 2024

Drie sterren omdat er geen voorzieningen zijn. Maar wel heerlijk en rustig plrkje om te staan en vandaaruit te fietsen of te wandelen en het dorpje te bezoeken. Ondergrond ligt wel redelijk ongelijk...levellers zijn hier nodig!

Weinstraße 138A

67169, Kallstadt, Duitsland

gelegen bij wijngaard, wijncoöperatie - restaurants in de buurt - bakker 400m - centrum 400m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!