wijnproeverij - centrum 50m
Loreleyblick 20
54498, Piesport, Duitsland€ 12,00 • 1 mrt. t/m 30 nov.
KortingskaartenPlaats is rustig en goed gelegen, uitzicht op de Moezel, sanitair schoon en voldoende. Kost nu 14 euro inclusief elektra en V+E. Douche 1 euro. graag keer op keer
Stonden hier op 14 september alleen in het donker, buitenverlichting aandoen was blijkbaar geen optie voor de uitbater, hierdoor was 's avonds niet mogelijk het toilet en de douche te gebruiken, jammer!
We waren in de zomer op het veld. We vonden het erg leuk, leuke operator - stel, niet-concurrerend, schone toiletten, goede douchefaciliteiten, restaurants in de buurt, mooie rondes in de avond op de binnenplaats, we voelden ons zeer comfortabel met Schäfers! De Winzersekt is onze eerste keuze!
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Loreleyblick 20
54498, Piesport, Duitsland49° 52' 24" N
weingut.schaefer@t-online.de
€ 12,00 • 1 mrt. t/m 30 nov.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater