mooie plaats langs de Moezel - reserveren niet mogelijk, check-out voor 12u, gesloten bij hoogwater - ma t/m za komt bakker rond 8.30u - supermarkt 500m - centrum 100m
Moselstraße
54498, Piesport, Duitsland€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGeweldig veld! Ga deze zeker vaker bezoeken! Goede locatie! Zeer netjes en schoon! Prijs is geweldig 👍! Wij adviseren!
Mooie cp aan het water en ruime plaatsen. Centrum dichtbij en wandelmogelijkheden over het brede fietspad. In het weekend goed bezocht, dus op tijd komen. We kwamen hier op zaterdagochtend 18 maart rond 11.00 uur aan en toen waren er nog 4 plaatsen vrij. Geld wordt door een vriendelijk echtpaar opgehaald die s’avonds rond 18.00 uur langskomen. Contant betalen. Alles is voorhanden en het is €12,00 inclusief stroom.
lees meerzeer mooie plek direct aan de Moezel. Ook leuk in februari als het slecht weer is, goede gelegenheid om te ontdoen, zelfs voor vrouwen van 9 meter en erg aardige mensen uit de gemeenschap die langskomen om op te halen - 12 € inclusief elektriciteit en verwijdering is meer dan redelijk! Bakkers en slagers op loopafstand, Edeka is iets verder, maar ook goed te doen!
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vuilnisbak
lees meerMoselstraße
54498, Piesport, Duitsland49° 52' 18" N
info@piesport.de
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater