De waterkraan functioneert weer € 1,-. Prima overnacht hier, wel wat verkeerslawaai wel goed te doen.
Goed voor doorreis. Alleen vuilbak. Niet zo proper(glas, afval op grond). Wel rustig ' s nachts. Mc Donald s op loopafstand en de stad langs de rivier goed te bereiken te voet of met fiets.
Helaas watertap nog steeds defect! (krijg nog een euro van ze, haha) verder beetje smoeselige maar, hé wij waren blij dat we er terecht konden ivm drukte waren alle andere in de omgeving vol.
In den Moselauen 2
54294, Trier, Duitsland49° 44' 24" N
+496518200911
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons