Camping Walsheim

mrlejan

aug 2025

Mooie rustige camping. Schoon sanitair. Nederlandse eigenaar. Super vriendelijk. Ruimen plaatsen. Prachtig zwembad. Hoogseizoen was er plek genoeg. Broodjes service. Wat een rust..

blaeijtjes

aug 2025

Mooie nette camping. De wc en douches zijn schoon. Mensen bij de receptie spreken nederlands. Wij zijn op doorreis en hebben met de camper 46 euro voor 1 nacht betaald, 2 volw en 2 kinderen. Er is een groot zwembad aanwezig met een klein glijbaantje, een speeltuintje en een tafeltennis tafel. Het grote zwembad is verwarmd. Prima camping.

DeletedUser

sep 2024

vriendelijke ontvangst, mooie ruime camperplaatsen, zeer nette douche/toiletruimtes. Het hoogseizoen is voorbij, van een ‘gezellige drukte’ was helaas geen sprake meer. Wel lekker gezwommen in naastgelegen gemeente zwembad en prachtige wandelingen gemaakt met onze twee honden. Het naastgelegen dorp bood geen mogelijkheid om te eten/winkels bezoeken. In het hoogseizoen zal het er goed toeven zijn. Wij zijn na 1 nacht op doorreis gegaan.

Heuweg 2-3

66453, Gersheim, Duitsland

Camping met Nederlandse eigenaren - kindvriendelijk - 50m-zwembad met groot kinderbad en speelweide - centrum 1km

21 mei t/m 28 mei

3 jun t/m 30 jun

1 sep t/m 29 sep

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard