We waren enthousiast en zullen terugkomen. Rustige plaats met leuke Dauercampern en veel wordt nog steeds vernieuwd en nieuw gemaakt. Zeer mooie ontvangst, midden in de nacht aangekomen en één keer op de parkeerplaats geslapen voordat we een mooie plek hebben gekozen!
Niemegker Straße 24
06749, Bitterfeld-Wolfen, Duitsland€ 22,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenZeer verouderde sanitaire voorziening (DDR) gemeenschappelijke douche, vierkant oneffen weidegebied, 26 € perfect afzetterij!
Leuke ontvangst die ik kan bevestigen. Anders lijkt het een beetje somber. Maar het is waarschijnlijk veel gebouwd en vernieuwd. Voor de doorvoer was het OK. Geen VE. Ik zou over een Gulli moeten beschikken. Frisheid. Over gieter
Eigenlijk is de locatie van de camping best aardig. Het heeft uitzicht op de Goitzsche en is te voet bereikbaar in 15 minuten op het marktplein in Bitterfeld. De plaats heeft helaas weinig groen en bomen. Kleine beplantingen laten zien dat het over enkele jaren groener zal zijn. De cursus heeft potentieel en zal zeker opruimen.
lees meerWasmachine
Vuilnisbak
Douche
Toilet
lees meerNiemegker Straße 24
06749, Bitterfeld-Wolfen, Duitsland51° 36' 60" N
rezeption@ferienpark-goitzsche.de
+4915209205436
€ 22,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine