slechte plek, geld niet 20 € waard! we reden door! dicht bij elkaar!
sauna op het terrein - transfer naar centrum beschikbaar - centrum 2km
Feldmark links der Bode 17
06484, Quedlinburg, Duitsland€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenslechte plek, geld niet 20 € waard! we reden door! dicht bij elkaar!
Bijzondere plek. Op betonplaten. Wel rustig. Van hieruit hebben wij op de fiets de stad bezocht. Slechts één douche voor 10 plekken is wel wat weinig, maar plekken zijn waarschijnlijk nooit allemaal bezet. Sanitair is wel prima.
De parkeerplaats bevindt zich in de achtertuin van een boerderij, waarschijnlijk een voormalige silo. Twee toiletruimtes, elk met een toilet. Eentje met een douche. Zeer schone paarden direct naast het plein. Heel kalm en afgelegen. Ca. 3-4 km naar Quedlinburg. Door de nabijheid van de paarden en waarschijnlijk ook koeien rook het lekker naar de buitenlucht, die ook de vliegen aantrok. Anders goed.
lees meerLozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Douche
slechte plek, geld niet 20 € waard! we reden door! dicht bij elkaar!
lees meerFeldmark links der Bode 17
06484, Quedlinburg, Duitsland51° 48' 14" N
ete1bk@aol.com
€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen afvalwater