Freizeit- und Campingplatz Thräna

• Lozen afvalwater

Heslaz

mei 2024

Heerlijk rustig, super vriendelijke eigenaren, natuur om je heen, klein zwemplasje en strandje op de camping, speeltuin en dieren voor kinderen tot 12 jaar erg leuk! Eigen uitlaat bosje voor honden. Broodjesservice al vanaf dag 1 van opening toen we aankwamen beschikbaar, we waren de eerste bezoekers dit jaar. Bautzen mooie middeleeuwse stad, raften op de Neisse (grens met Polen) vanaf Rothenburg super! Veel wandel en fiets mogelijkheden.

tonmos

aug 2023

Heerlijke rustige plek. Vriendelijke ontvangst. Jammer dat de hond niet in het water mag. Simpele maaltijd mogelijk. Broodjesservice. Verder weinig in de omgeving.

heerlijk stille natuurcamping. Heel schoon sanitair. super vriendelijke eigenaresse en eigenaar die ons geweldig gastvrij hebben ontvangen. ondanks dat we laat waren en de keuken al lang dicht was heeft zij voor ons toch nog gekookt! geweldig gewoon. Hier komen wij 100% zeker terug.

Zum Wildgehege

02906, Diehsa, Duitsland

ook plaatsen voor de camping (sitecode 86560) - broodjesservice - ontbijtservice - gratis toegang wildpark - in overleg ook in april en oktober: bellen! - centrum 500m

1 mei t/m 1 okt