Wohnmobilhafen Lagovida

• Stroom

Prachtig gebied om te verblijven aan het meer, met verschillende soorten plaatsen met verschillende prijzen. Je betaalt € 5 per persoon voor toegang tot alle faciliteiten, die schoon en efficiënt zijn. Je moet echter wel € 20 contant betalen als borg.

Prachtige locatie, inchecken aan receptie hotel verliep zeer vlot. (rond punt nemen en parkeren aan bushalte) 20€ cash waarborg voor het kaartje. Wij betaalden 53 € voor 1 nacht, normaal was dit 40€ maar we kozen voor een plaats op de 1e rij, dichter bij het water (plaats 8 en 9) Elke plaats is voorzien van stroom EN water, heel handig als je van het strandje komt. Wij hebben zalig gezwommen in het heldere water, toplocatie!

klaas1903

sep 2024

Mooie plaatsen, inchecken bij de receptie van het aanliggende hotel. Je. moet dan bij de bushalte parkeren aangezien alles afgeschermd is met slagbomen. Prijs klopt niet, wij betaalden 40 euro voor 1 nacht, inclusief sanitair en stroom.

Hafenstraße 1

04463, Dreiskau-Muckern, Duitsland