Basic maar billich, 5 euro per nacht. Om 7.30 u komt toeterend een bakkerauro langs met verse broodjes
Prima overnachtingsplaats voor 10 € naast de busparking. Wel geen service van afval of afval water.
We stonden hier op 4 november 2022 en werden 's morgens vroeg gewaarschuwd door twee ambtenaren van het bureau van openbare orde dat parkeren en overnachten in het voor bussen bestemde gebied verboden was. We moesten het terrein verlaten met ongeveer 10 andere WoMo's.
Pieschener Allee
01067, Dresden, Duitsland51° 3' 39" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons