Dresden, Regierungsbezirk Dresden, Saksen, Duitsland

Parking Marienbrücke

Gelegen aan de Elbe - mix parking voor bussen en campers - van 08:00 tot 20:00 7 € - restaurants 300m - oldcenter 1,5km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Pieschener Allee

01067, Dresden, Duitsland
    Toon op kaart
  • € 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

3,26van 5
  • november 2022

We stonden hier op 4 november 2022 en werden 's morgens vroeg gewaarschuwd door twee ambtenaren van het bureau van openbare orde dat parkeren en overnachten in het voor bussen bestemde gebied verboden was. We moesten het terrein verlaten met ongeveer 10 andere WoMo's.

• oktober 2022

lekker voordelig aan de rand van de stad. naastgelegen oktober kermis is tot 22.00 en dan is ‘t rustig. afhankelijk waar je gaat staan satelliet ontvangst.

• augustus 2022

Parkeerplaats zonder stroom en mogelijkheden voor storten vuil water en legen toilet. Langs de Elbe is ook maar betrekkelijk want je kunt de camper niet langs het water zetten. Dat was zo toen wij er waren, want er was een grote kermis. Of het anders wel kan weten we niet.

Bekijk alle 29 reviews

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

• Douche

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
3,26van 5

• Pieschener Allee

01067, Dresden, Duitsland

51° 3' 39" N

Prijs

• € 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten